Information

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et teamudviklingsprogram designet til at skabe high performance teams. Programmet bygger på Patrick Lencioni’s bestseller, “The Five Dysfunctions of a Team” og hans teamudviklingsmodel.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ kan hjælpe alle teams, fra produktion til bestyrelse med at blive mere sammenhængende og levere bedre resultater.

Hvad er the five behaviors of a cohesive team?

Conkret er stolte af, at kunne tilbyde dette innovative værktøj til team udvikling, The Five Behaviors of a Cohesive Team (på dansk, De fem adfærdsmønstre i et velfungerende team). Værktøjet er resultatet af en fusion mellem vores flagskib Everything DiSC og Patrick Lencionis nyklassiske bestseller The Five Dysfunctions of a Team (på dansk, De fem Dysfunktioner i et Team). Hver for sig er de to modeller berømte for deres effektivitet og intuitive tilgængelighed på alle niveauer i en organisation. Tilsammen er de intet mindre end enestående i deres transformative kraft.

En facilitator i The Five Behaviors of a Cohesive Team™ kan skræddersy indholdet af modellen specifikt til et teams assessment resultater, og giver dermed mulighed for en personalisering af konceptet, så modellen kan bruges direkte til problemområdet.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er delt op i en trekant og trinene for programmet ser således ud:

Tillid:

Et team skal kunne være hudløs ærlig overfor hinanden, for at skabe grundstenen for teamwork.

Konflikt:

Den ufiltrerede, konstruktive debat og udveksling af ideer, kan kun blive gjort muligt gennem sårbarhed og tillid, hvilket er etableret i første trin.

Commitment:

At forpligte sig. Når alle medlemmer har givet et bud på deres ideer og meninger, vælges der derefter den bedste, ud fra en konstruktiv diskussion – Dette skaber baggrund til at forpligte sig til teamet, hos teammedlemmerne.

Ansvar:

En klar handlingsplan og klar fordeling af roller, gør det muligt for teamets medlemmer at holde hinanden ansvarlig, ud fra den standard som er fastsat fra start af.

Resultater:

Det sidste mål for et team, er at skabe ROI (Return Of Investment) og forretnings succes, hvilket bliver gjort muligt når de andre fire trin er blevet opfyldt. Hvis ikke alle tidligere trin er opfyldt, vil individets eget mål stå højere end teamets.