Jobvejledning

Tidligere jobkandidater der har benyttet Conkret til jobvejledning og karrierer rådgivning skriver følgende:


I have now found myself a good and challenging job in an industry I am excited to work in.

I am writing this recommendation for Michael Roloff because his support has been significant during the job searching period and ensuring that I did not lose my focus and values. The continuous application rejections do sometimes negatively affect someone’s self-confidence and without the right support, chances of landing an interview gets slimmer. For weeks we worked together not just on technical parts like writing a CV or application, but also the on personal development aspects like reflecting on previously acquired competencies and skills, as well ensuring that I remained true to my professional aspirations and goals.

I have had excellent support from the Job centre; however, the routine mandatory meetings are very short and not regular enough to develop a good understanding of the candite and what they might be struggling with. My Kommune thankfully provided sessions with Michael from Koncret who is a dedicated employment consultant passionate on helping candidates find their dream jobs. He works to genuinely understand the barriers a candidate has experienced while seeking for job. Which enabled me to discuss candidly on any topic even my shortcomings and how to address them.

Michael got to work with me straight away to find a suitable role. We worked closely to build my confidence and identify suitable industries to work in, which allowed me to manage my expectations. The intense three-hour sessions with Michael were instrumental in refocusing my job search as well as instilling confidence to overcome the difficulties that were preventing me from finding a suitable job. During these sessions he provided job hunting tips, an understanding of the workplace culture, application and interview processes and networking skills, as well as much needed inside information on industry specific recruitment insights and conditions.

In my opinion Michael’s approach in taking time to understand the candidate and the trust developed helps provide the much-needed comfort during the sometimes long and lonely journey of job seeking and continuous rejections.

Diana I. Alkirk


Kære Mette (Jobcenter Hørsholm)

Jeg vil gerne takke dig for muligheden for at have et forløb hos Conkret v/ Michael Roloff gennem jer. Det var en virkelig god oplevelse, hvor jeg har lært utrolig meget i de 4 gange, jeg mødte Michael. De 3 timer ad gangen lød måske lang tid, men tiden fløj afsted, fordi det var meget spændende at høre, hvad Michael havde at dele med mig i hvert møde.

Jeg ønsker at give Conkret min varmeste anbefaling. Jeg er meget taknemmelig for denne oplevelse og den værdifulde viden og erfaring, jeg har fået med mig, som jeg vil kunne bruge i fremtiden.

Endnu engang mange tak for muligheden.

Q. C.


Jeg fik lavet en DISC analyse af Michael Roloff, og selv om jeg har fået lavet en del analyser inklusiv DISC før, så er det altid givende at få kigget lidt på sig selv. Michaels gennemgang er meget ordentlig og konkret. Vi talte meget om, hvordan min profil er i forhold til andres, og hvordan jeg kommunikere bedre med andre profiler uden at vi “slår os på hinanden”. Den indsigt er meget værdifuldt for mig, da jeg arbejder meget med mennesker af forskellige typer og har brug for en så god kommunikation som muligt. Her er det vigtigt at huske, at vi er forskellige i forhold til motivation og mål, og det gav Michaels gennemgang af DISC’en mig en opmærksomhed på. Jeg kan bruge den både i forståelsen af mig selv og af andre.

Mette


Mit forløb hos Conkret ved Michael Roloff:

Jeg har lige afsluttet et forløb hos Conkret, underviser var Michael Roloff.

Forløbet indeholder udarbejdelse af cv, ansøgninger og personlig profil.

Da det er en del år siden jeg har skulle lave cv, ansøgninger og personlig profil, var dette forløb meget aktuelt for mig.

Jeg er meget positiv overrasket over hvad dette forløb har lært/givet mig af viden om cv, ansøgninger og personlig profil. Jeg har fået mange redskaber og viden og jeg føler mig ” meget rustet “, til selv at kunne arbejde med cv, ansøgninger og personlig profil.

Julie Guldbrandsen


Kæreste Michael

Tusinde tak for et inspirerende jobigangsættelsesforløb.

Du fik mig sparket i sving på mange svage punkter, blandt andet, som vi talte om i dag, omkring videointerviews.

Tak fordi du viste mig, at det er en af vejene frem på jobmarkedet disse dage. Jeg vidste det jo godt, men det er altid fint at få et spark og finde ud af, at man må se at komme ind i kampen.

Jeg tænker, at denne mail, skal videresendes til en af dine kunder, og derfor får du mange stjerner fra mig.

Pas rigtig god på dig selv, jeg vil rigtig gerne benytte mig af din super kyndige ekspertise fremover.

Lisbeth Mattisson


Kære Michael

Tusinde tak for virkelig udbytterigt forløb hos dig og Conkret. Tak for god coaching og afklaring af min profil fagligt og personligt. Tak for en fin balance imellem at spare og udfordre.  Tak også for din fleksibilitet ift. mødernes agenda, så vi fik drøftet det, der var vigtigt ift. lige netop min karriererådgivning. Endelig… tak for din opfølgning og oprigtige interesse i at hjælpe mig med at navigere godt og sikkert videre på min karrierevej i mit nye job, som du har hjulpet med at lande.

Gitte M. S.


Hej Hørsholm Kommune.

Jeg har været dagpengemodtager siden april i år, og jeg har haft fornøjelsen af at have Mette Andersen som kontaktperson. Nu har jeg fået fuldtidsarbejde og har derfor afmeldt mig – men jeg vil bare sige: Jeg har haft et fremragende forløb. Mette er en meget empatisk og pragmatisk vejleder, der har givet mig mulighed for at søge på den måde, jeg finder mest effektiv.

Derudover har jeg haft et kompetenceafklaringsforløb hos Michael Roloff/Konkret. Det har også været en fremragende oplevelse. På sammenlagt fem timer har jeg fået udarbejdet en personlighedsanalyse, der sammen med Michaels vejledning, satte mig på rette spor. Efter vores første samtale gik jeg hjem og lavede et nyt CV. Jeg sendte fem CV’er afsted og fik respons og samtaler på tre af dem. Én af de samtaler blev til en fastansættelse. Det er altså ret gode odds.

Jeg ser Konkrets hjælp i den henseende som uvurderlig, og jeg håber derfor, Hørsholm Kommune vil blive ved med at tilbyde jobsøgende at drage fordel af Konkrets ekspertise. Jeg kan kun sige, at det har virket for mig.

Tak for hjælpen. 10/10 til jer og Konkret.

Daniel André Secq


Vil gerne endnu en gang sige tusind tak for det spændende forløb 🙏

Samtidigt vil jeg lige fortælle, at jeg har skrevet en ansættelsesaftale under 💪 Og jeg vil understrege, at der er absolut en stor del af din fortjeneste i det – for du har virkeligt givet mig en boost, mine CV&Ansøgning blev skarpere og jeg fremstod meget mere motiveret frem.

Jeg siger tusind tak, og ønsker dig fortsat en rigtig god sommer.

Vadims Krasavins


“Ingen tvivl om, at jeg har været meget glad for forløbet med “Conkret” og Michael Orloff.

Jeg havde ikke nogen klar forventning til hvad jeg kunne få ud af forløbet – Men jeg må sige, at jeg blev positiv overrasket.

Jeg fik en meget kritisk gennemgang af mit CV og ansøgning – Det var åbenbart tiltrængt, for efter den gennemgang oplevede jeg en markant stigning af samtaler jeg blev indkaldt til.
Udover dette, blev jeg via samtaler med Michael, meget mere bevidst om mine ønsker til mit fremtidige job – ligesom vi fik afdækket mine kompetencer i forhold til mine ønsker og de job jeg søgte.

For mig fungerede hele processen med samtaler, lidt artikler til inspiration i kombination med opgaver rigtigt godt”.

Ulrik Larsen


Michael fra Conkret har virkelig gjort en forskel for mig. Han har som en professionel sparringspartner været engageret i hvordan jeg mere selvbevidst kom videre fra jobsamtaler. Min DISC-profil kan jeg nu bruge som et kommunikationsværktøj, når jeg skal samarbejde med forskellige DISC-profiler.

Tom Schmidt Christensen


Today was my last session with Michael Roloff. Thank you for allowing me to have sessions with him. It was time well spent. I am happy because he taught me many things that I can use.

Luka Lugonja


“Jeg blev opfordret til et forløb hos Conkret af Hørsholm Kommune jobcenter. Mit mål var inspiration og afklaring i forbindelse med min jobsituation.

Og efter fire møder med Michael er jeg blevet fyldt med masser af inspiration til både jobafklaring, kompetanceafklaring, ansøgning, cv mv. som jeg kan bruge på min videre vej. Michael har været meget forberedt til alle møder og altid været hurtig til at svare på mail. De varmeste anbefalinger herfra.”

Rikke


“Kære Michael

Tusind tak for din top kvalificerede sparring. Den hjalp mig til at stille skarpt på mine ønsker til fremtiden.

Vores sessioner gav værdi for mig og jeg kan med glæde sige, at jeg er landet i den helt rigtige organisation.

Et forløb med dig hos Conkret giver værdi og mening, uanset om man er ledig eller i job.

Får jeg nogensinde mulighed for coaching eller faglig kompetence sparring, vil jeg helt sikkert række ud til dig og Conkret igen.

Jeg håber vores veje krydser hinanden igen.

De bedste hilsner

Annette”


Jeg er nu i job – og det er min klare opfattelse, at samarbejdet med Michael har haft positiv indflydelse på, at jeg nu har fået nyt job.

Igennem mit forløb med Michael Roloff fra Concret har han støttet og udfordret mig med samtaler og forskellige redskaber til at lære mig selv bedre at kende. På den måde blev jeg mere bevidst og målrettet i min jobsøgning. Det har været en rigtig god og lærerig process som jeg kan kan anbefale andre som får múligheden, om også at tage..

Helle Flatau Lorentzen


Fordelene ved at bruge Conkrets sparring til jobrekruttering er mange. Man får hurtigt et overblik over ens egne kompetencer, samt man får tydeliggjort sine egne interesseområder. Michael er meget grundig og omhyggelig i alt hvad han gør. Michael orienterer forløbet specifikt, så det er tilpasset og målrettet til dig. Michaels store erfaring gør, at han ved hvad han taler om. Michael er nutids minded og ved hvad der rør sig indenfor mange brancher. Michael går lige den ekstra mil, som gør at man føler sig speciel samt meget værdsat.

Hanne


“Et kærligt og ærligt kram på min vej tilbage til jobmarkedet. 

 

Jeg har været utrolig glad for mit arbejde med Michael fra Conkret. Efter 8 måneders arbejdsløshed var min job-selvtillid ikke så stor og jeg havde svært ved at se, hvordan jeg skulle komme tilbage på jobmarkedet. Men hos Conkret fik jeg hurtigt en masse redskaber til at kunne navigere på jobmarkedet, fik styr på min motivation og kompetencer. Og vigtigts af alt; fik skrevet den gode ansøgning. Jeg kan bestemt anbefale Conkret. “

Luise Friis


Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Michael.

Michael bruger tid på at sætte sig ind i netop din situation og med sin erfaring tilpasser han forløbet, så man får mest ud af det.

Der er således ikke tale om, at to forløb hos Michael er ens. Michael er lydhør for tilbagemeldinger og tilpasser forløbet undervejs.

Er man villig til at yde er et forløb hos Michael det hele værd.

Sven


Feedback – jobvejledning – Michael Roloff, Conkret.

Tak til Michael for en professionel og engageret indsats for at vække min jobsøgnings indsats til live efter at jeg havde rendt panden en smule mod muren. Du kan let blive ramt af apati når du sidder meget alene og skal puste dig op til at overbevise kommende arbejdsgivere om at du er dette rette match, når du er blevet screenet fra, valgt fra enten i første runde eller nogle gange i sidste interview-runde. Der er der du har brug for Michael til at komme videre.

Michael er et overflødighedshorn af indsigt, tricks og viden på alle vinkler på jobsøgningen. Det gode ved Michael er at man føler at alt kan lade sig gøre når han er der. Michael er et job videns-orakel og har svar på alle de små og store ting der skal til for at bringe jobbet i hus og kan italesætte det så det giver mening for dig.

Der er en rød tråd når du bliver en del af Michaels ”program”. Du lærer at forstå hvordan du vender hele processen til at handle om hvad din kommende arbejdsgiver får i stedet for at sende dine standard CV’er og ansøgninger i blinde fyldt med ”mig” og ”jeg” – den slags der let bliver uvedkommende for arbejdsgiveren. Inden du er færdig med Michael, bliver dit fokus på ”du” (du = personen der ansætter dig), om hvad ”vi” kan udrette sammen, og hvilke faglige og personlige kompetencer som din nye arbejdsgiver får med dig, og ikke mindst hvordan du kan og må arbejde med at få din motivation tydeliggjort, så du fremstår som et entusiastisk nyt pust.

For at opnå indsigt omkring dig selv i en arbejdssituation og om arbejdsgiveren tænder mest på visse personlige egenskaber eller de faglige kompetencer eller et bestemt mix, så starter Michaels proces med en DiSC assessment analyse af dig. Du lærer at anvende din DiSC workplace profil, forstå hvad der vigtigt for dig, og hvordan du kan analysere dig frem til hvad din kommende arbejdsgiver lægger vægt på.

I løbet af mit forløb med Michael kom vi langt omkring fx

–       kropssprog

–       tricks til at demonstrere autentisk interesse under jobsamtale, åbenhed for samarbejde og invitere til arbejdsgiverens mening og måde at gøre arbejdet på, kombinere med din måde at gøre tingene på og stille de rigtige spørgsmål for at score points hos arbejdsgiveren

–       opbygning af kompetenceprofil, faglige og personlige, bygge et kompetence brutto CV – et CV som kan tilpasses konkrete job.

–       tilpasning af CV hen mod den profil som udtrykkes i jobopslaget

–       analyse af jobopslag

–       ansøgningen – formulere så den ikke er om ”mig mig mig” – men om hvad du/arbejdsgiver får og hvad vi kan udrette sammen.  Med konkrete eksempler – hvilket er super!

–       research om virksomheden

–       ring til personen i jobopslag – hvordan og hvilke spørgsmål

–       vis din motivation – tydeliggør den

–       beskriv din værdi og vis at du forstår virksomheden

–       forberedelse af jobsamtale

–       tendenser i moderne jobsøgning

–       elevatortale – din korte mundtlige præsentation af dig selv

–       uopfordrede ansøgninger

–       alternative ansøgninger fx video

–       optimering af LinkedIn profil optimering og andre SoMe

–       Mind Maps

–       headhunter og vikarbureauer – hvordan går man til dem

–       aflivning af jobsøgnings myter

–       udarbejde en ugeplan for jobsøgnings indsatsen

–       udvikling af netværk – hvordan anvendes netværk

–       Life-lessons – hvad vil du fortryde om 20 år

–       Fritid – hvad tænder arbejdsgiverne på

Da Michael har så meget viden og kan italesætte sin viden meget entusiastisk så gik det meste af tiden med at jeg lyttede og forstod. Noget husker jeg og noget er glemt.

Når du sidder alene igen – uden Michael – så har du fået nye gode redskaber. Men jeg kunne godt have tænkt mig at vi havde bevæget noget hurtigere frem til udarbejdelse af mit brutto CV, taget udgangspunkt en rigtig ansøgning og CV sendt til en arbejdsgiver, og at jeg havde fået feedback på de helt konkrete ting jeg havde skrevet.

Ligeledes var et af mine ønsker at blive bedre til min elevator-pitch. Der fik jeg også gode råd og dokumenter. Men jeg tror at læringen var blevet større hvis Michael havde skubbet mig lidt mere og bedt mig forberede og præsentere mit ”pitch” og så givet mig konkret feedback.

Så alt i alt en kanon læring og oplevelse med Michael. Da Michael har lovet mig konkret feedback på en konkret ansøgning samt en coaching op til interview når det sker (hvis der altså er budget til det) så er jeg meget fortrøstningsfuld.

Jens Leth-Jørgensen


Dear Michael,

I am glad that I got the opportunity to meet you as a person as well as being mentored by you. In the four meetings I had with you, I was amazed by a lot of things. To mention few of them:

– The ability to deliver information clearly accompanied with a real world example.
– The responsibility and care you showed me during the meetings
– The materials you shared with me
– The ability to communicate well even though I have a different background than yours.

During the four meetings we covered(for the people who are curious):

– Personal profile analysis(DiSC profile) that helped me to understand myself better and how to deal with people who have different personal profiles.

-Understanding my motivation and my competences:

– Helped me on tailoring my resume and cover letter better
– How to make research on a company as well as how to approach them
– How to understand a job ad
– Communication strategy in connection with job search and interview

For folks who are looking for a job, I definitely recommend Conkret(Michael). He has a deep understanding of his craft and also he is an open-minded person that makes it easier to get along with.

Thank you Michael!

Yohannes


Dear Michael,

Yesterday was our final session of your Conkret program and I am writing this message to thank you for the training provided and also thank Mette for recommending you.

The program was much better than I expected and your easy-going personality made it all, an even more enjoyable and engaging experience.

It is difficult to say which session should come first, since they were all equally relevant. But perhaps the best was saved for the last, with that brilliant video introduction idea 😊

I have become more confident about my CV and its content and learned a lot about how to handle interviews.

Overall, it was a very positive experience and I’m pleased I have taken the program. I also believe it will indeed improve my chances of getting a job and for now, let’s see what happens with the ongoing applications.

Thank you and as agreed, if I have any questions I will contact you again.

T. F. F.


“Kære Michael

Tusinde tak for din fantastiske hjælp! Din coaching har hjulpet mig med at analysere min egen profil -ikke blot ud fra en faglig og professionel vinkel men også ud fra en personlig. Du har endvidere været så utrolig fleksibel, at jeg selv med meget kort varsel kunne få dine råd og din vejledning, når jeg havde akut brug for det. Det er virkelig værdsat.

Du har været til stor hjælp i min søgen efter den retning, jeg nu skal gå. Du er utrolig empatisk og indlevende, og du har hurtigt læst og forstået mig som person, så du kunne tilpasse det den coaching, jeg havde brug for.

Det var lige, hvad jeg havde brug for. Ord er ikke altid nok til at beskrive det: men jeg har virkelig fået stor gavn af dine råd, som jeg nu bruger.

Du og Conkret kan varmt anbefales til alle andre, der har brug for professionel coaching.

Lana”


Kære Michael

Det blev en kort fornøjelse, for jeg “blev fundet” og tilbudt job, inden vi nåede til møde nr. 2. Men møde nr. 1 var virkelig en god oplevelse. Du brænder for det, du laver, er meget engageret og velforberedt. Du har en energi, der udmønter sig i, at du taler meget, for du gerne vil være sikker på, at jeg er helt med på, hvad det går ud på, og hvad jeg skal opnå. Desuden byder du ind med en erfaring, der overgår mange.

I andre forløb, jeg har været i, har der maksimalt været afsat en time – hos dig skal man sætte rigtig god tid af, for der er tilsyneladende ikke nogen bagkant. Vores første møde varede tre timer – og jeg fik ikke set på uret! Du er noget helt for dig selv.

Selvom jeg faktisk havde fået job, tilbød du, at jeg kunne få lavet en DiSC-profil, og det sagde jeg ja tak til. Det er bestemt et af de bedre værktøjer, jeg er blevet introduceret til. Du brugte 3½ time på at forklare mig, hvad jeg kan bruge DiSC-profilen til, og det vil jeg tage med mig videre.

Jeg undrer mig over, at jeg skulle være ledig i to år, før kommunen tilbød mig et forløb hos Conkret.

Anette Wendelboe-Nielsen


Kære Michael,

Det har været en fornøjelse at lære dig og Conkret at kende i min jobsøgnings process.

Det har betydet en verden til forskel for mig og min process, som har bidraget til, at jeg nu har landet mit ønskejob!

Jeg vil især fremhæve følgende, der har været afgørende differentiatorer:

 • Den individuelle tilgang til mig som jobansøger
 • Gennemgang af min DISC profil sammen med dit ekspert kendskab til profil værktøjet
 • DISC en ansøgning
 • Fokus på at de personlige egenskaber vægter utrolig meget, og vigtigheden af at få dette frem i en ansøgning kædet sammen med de faglige kompetencer
 • Materialet, især ansøgninger med eksempler

Det har givet mig en indsigt i min person profil, der gør mig mere rolig og sikker på mig selv og mine kompetencer, og til at kunne udnytte dette i hvorledes jeg ønsker at arbejde og med hvad.

Jeg vil til enhver tid anbefale Michael og Conkret til hjælp i jobvejledning!

Marianne Husted


Jeg har haft Michael som karrierecoach og det har været en kæmpe hjælp.

Jeg har nu fået ansættelse i mit ønskejob og ser frem til at arbejde med de ønskede opgaver og mål.

Han møder dig i øjenhøjde og formår med sin motiverende og coachende tilgang, at hjælpe dig i den rigtige retning ved et brancheskifte.

Han er velforberedt, empatisk og giver dig nogle gode redskaber der styrker dig i dit professionelle virke.

Jeg kan derfor varmt anbefale et forløb hos Conkret.

Peter Johansson Hatt


Efter at have været ledig i en periode med dertil hørende obligatoriske samtaler med kommunen, blev jeg tilbudt at få tilknyttet en ekstern konsulent (karriererådgiver, coach sparringspartner etc.). Jeg er som udgangspunkt lidt skeptisk ved sådanne forløb.

Jeg må sige at den skepsis blev gjort til skamme ved første møde. Det var et super inspirerende møde og konsulenten (Michael) var velforberedt og meget engageret. En energi der med det samme smittede af på mig og min jobsøgning. Han er hurtig til, at respondere ved henvendelser på mail og telefon.

Ved de to samtaler jeg havde med konsulenten, drøftede vi generelle udfordringer vedr. jobsøgning og karrieremuligheder. Samtidig havde jeg et helt konkret dilemma i forbindelse med en kommende jobsamtale, hvor jeg ønskede sparring. Netop det dilemma blev aktuelt ved både første og anden jobsamtale.

Det er klart min overbevisning, at den generelle sparring og ikke mindst de konkrete råd jeg fik inden jobsamtalen, var med til, at jeg fik jobbet.

Jeg vil helt sikkert anbefale Michael og synes at kommunen har fundet en meget professionel, motiverende og dygtig samarbejdspartner i Conkret.

Frederik


Jeg har netop afsluttet et fire ugers jobsøgningsforløb hos Michael Roloff fra Conkret.

Michael har været en rigtig god sparringspartner. Han er altid meget engageret og nærværende og har fra starten taget udgangspunkt i min situation og mit behov for vejledning.

Michaels store erfaring og konkrete værktøjer har været meget brugbart. Et af værktøjerne er DISC profilen, som har været noget af en øjenåbner for mig. Et effektivt værktøj, både i forhold til forståelsen af min egen adfærd og de mennesker jeg møder fx til en jobsamtale og i jobannoncerne.
Jeg har derudover fået en hel mappe med værktøjer og teorier, som understøtter indholdet i vores samtaler og min jobsøgningsproces fremadrettet.

Ved hver samtale har jeg lært noget nyt, jeg har kunnet omsætte til handling i min jobsøgningsproces.
Michael er ikke bange for at italesætte mine blinde vinkler, hvilket har været både hjælpsomt og lærerigt. Det foregår altid respektfuldt og med masser af situationsfornemmelse – han har en god evne til at vurdere, hvornår han skal henholdsvis støtte og skubbe.

Michael er en ildsjæl, der virkelig brænder for det, han laver. Han går den ekstra mil.

Dette forløb har været en sand vitaminindsprøjtning.
Efter foløbet fik jeg tilbudt flere jobs og har nu valgt et jobbet der kommer tæt på at være perfekt.

Caroline


Jeg har netop afsluttet et forløb hos Conkret v. Michael Roloff.

Det har været en god og afklarende proces. Michael er i den grad typen, der kerer sig om én. Han er 100% tilstede og oprigtig opsat på, at du får så meget ud af forløbet som muligt.

Og derfor kan et møde godt vare flere timer, hvis det er det, du har behov for. Se møderne som et frirum, hvor du kan lufte alle dine ideer og tanker omkring jobsøgning og om din videre færd frem, og brug Michael til at spille bold opad, hvis det er det, du har brug for. Det er han nemlig rigtig god til. Michael er der, og han er der hele vejen igennem … og kun for dig.

Det er sjældent, man møder sådan en ildsjæl!

I forløbet bliver du introduceret for DiCS-værktøjet og får lavet en såkaldt DiSC-profil. Den blotlægger ikke alene din måde at arbejde på og hjælper dig med at forstå, hvordan du og dine kolleger (inter)agerer på arbejdspladsen, men den hjælper dig også til at blive klogere på, hvordan I skaber bedre (sam)arbejdsrelationer, og hvilke håndtag du skal dreje på, hvis du vil videre i en bestemt retning – det sidste har især hjulpet mig.

Jeg kan kun give Conkret og Michael Roloff mine bedste anbefalinger! 

De bedste hilsener fra

Ida Nyborg


“Det er mig en gåde hvorfor dette forløb ikke er tilgængelig for alle ledige. Jeg har lært mere hos Michael under vores 4 møder end under hele min ledigheds periode. Jeg er blevet styrket i mine faglige og personlige kompetencer, har fået ændret mit CV og fået super vigtig sparring i forhold til at skrive en ansøgning. Endnu vigtigere har mine samtaler med Michael og min DISC anaylse givet mig selvværdet og troen på mig selv tilbage”

Heidi de Teilmann


Jeg fik det rigtige job!

Jeg skal hermed give min varmeste anbefaling af Conkret v/Michael Roloff, som på bedste vis har hjulpet mig i min jobsøgningsproces i form af ”fine-tuning af mit CV” og ansøgninger, identificering af mulige virksomheder, gennemgang – og ”afkodning” – af stillingsopslag, fastlæggelse af strategi, anvisning af værktøjer til optimering af min søge søgeproces, sparring om jobopslag/jobsamtaler mv.

Michael har været hurtig til at identificere min situation og målrække den optimale indsats i relation til mig og hvor tiden skulle bruges, således at mange led har kunnet springes over. Jeg har haft såvel møder som telefonmøder med Michael i forløbet. Michael har herud altid været tilgængelig på alle tidspunkter for en hurtig sparring omkring en konkret problemstilling.  Hvis Michael undtagelsesvis måtte have været optaget, er der ikke gået lang tid, førend, at han er vendt tilbage.

Jeg er meget imponeret over den individuelle coaching som jeg har fået af Michael, den store energi, drive og det gode humør som Michael er kommet med. Michael er meget åben og bruger sig selv personligt og sine livserfaringer, hvorfor jeg ikke kan anbefale ham nok.

Klaus H


Jeg har fået hjælp af Michael fra Conkret til min jobsøgning og har været MEGET tilfreds med den vejledning og sparring jeg har fået. Den har været målrettet, konkret og brugbar. Michael er et meget vidende og behageligt menneske og tiden fløj under vores møder.
Jeg har fået et rigtigt spændende job og jeg tror bestemt, at det skyldes Michaels hjælp og gode råd.
Jeg vil give Michael og Konkret mine bedste anbefalinger.

Rikke Just Storgaard


Evaluering over forløb hos Konkret

Jeg har haft den fornøjelse at have været under et karrier- forløb hos Michael og Paulo, der repræsenterer firmaet Konkret A/S.

Set i bakspejlet så har min oplevelse over det samlede forløb været rigtigt positivt og professionelt. Michael & Paulo har fra det første møde været velforberedte og behjælpelige ift. Personlig sparring -og karriererådgivning

I samråd med Konkret har forløbet været tilpasset min aktuelle situation og behov – hvilket har bidraget til et mere intenst og effektivt forløb, end det sædvanlige. Den indsigt jeg har opnået under forløbet, er helt klart noget der har været med til at styrke min situation og været medvirkende til at jeg har fået et job der matcher med min profil og forventninger.  Meget af den viden jeg har tilegnet fra forløbet, er ikke kun noget som jeg kan anvende en gang, men igen – hvilket er et klart plus.

Jeg vil til hver en tid anbefale jobsøgende at komme under et forløb hos Konkret.

Fie Brosbøl Kobberup


Efter at havde gået sygemeldt med stress i en længere periode samt stod uden arbejde, var jeg meget i tvivl om hvordan jeg skulle komme vidder samt min selvtillid var helt i bund.

Jeg blev i forbindelse med min sygemelding i Hørsholm Kommune sat i forbindelse med Michael fra Conkret. Allerede fra første møde havde jeg en god mavefornemmelse. Michael har udført en personligheds test på mig som gjorde jeg fik implanteret en viljestærk stemme i hovedet. Resultaterne af testen for mit vedkommende havde en stærk aha oplevelse på mig, som gjorde jeg fik selvtilliden tilbage. Jeg har os fået nogen værktøjer jeg ikke kendte til før når jeg skulle løse konflikter på arbejdspladsen, eller møder nogen personer som kun vil mig ondt.

Fantastisk og lærerigt forløb, som jeg kun varmt kan anbefale.

Jeg har nu fået et nyt drømme job, som jeg glæder mig til at starte op på i det nye år

Jeg vil sige tusinde tak til dig Michael og hans team Conkret.

Mark Carlsen


Jeg har haft et godt og lærerigt forløb med Michael, Conkret.

Der har været en række gode input bakket op af skriftligt materiale til søgeprocessen, ansøgning og CV samt hjælp til en evt. konsulentansættelse.

Endvidere har jeg fået udarbejdet en DISC-profil, som er et spændende værktøj, jeg kan bruge sammen de øvrige input til min videre jobsøgning.

Poul Michael Rørup


Evaluering af Conkrets kursus ”Bevidst målrettet jobsøgning”

Jeg har haft 4 gange 3 timers coaching med Michael Roloff fra Conkret.

Michael har været meget engageret og dedikeret og god til at tage udgangspunkt i mig som individ og mine behov for vejledning, hvilket jeg syntes, var positivt og givende.

Jeg har fået udarbejdet en personlig workplace-profil, som er et redskab, der lader til at kunne bruges effektivt både i forbindelse med min jobsøgning og i mit fremtidige arbejdsliv. Derudover har jeg fået en mappe med en masse gode værktøjer og eksempler, som understøtter det, vi har talt om i samtalerne. Alt dette har til sammen givet mig en masse at tage fat på og arbejde videre med som afsæt til min videre jobsøgningsproces, som jeg er overbevist om, kan blive mere kvalificeret og bane vejen til det rigtige job for mig. Jeg kan derfor anbefale andre at tage imod dette brugbare tilbud fra Conkret.

Cecilie B. Drumm


Min oplevelse med Conkret

Jeg har netop afsluttet et 4-ugers aktiveringsforløb hos Michael Roloff fra Conkret. Et forløb jeg valgte, fordi vi havde hver vores profil og jeg tænkte at han ville kunne lære mig noget, som jeg ikke kendte til i forvejen. Og jeg må sige, at jeg på alle måder, har været ovenud begejstret for forløbet.

Vi har haft nogle meget spændende og udfordrende samtaler, hvor vi i fælleskab er noget frem til noget, som jeg vil kunne bruge konkret fremover og jeg ved nu, hvilken retning, det er, som jeg skal gå fremover. Det skyldes at Michael er meget grundig, nysgerrig og undersøgende i sin tilgang til en og ikke mindst så er han åben overfor en, hvilket skinner tydeligt igennem og ikke bare fremstår som tomme ord.

Han har en bred vifte af erfaringer og teorier, som han medbringer, og han formår at omsætte det, så man kan gøre aktivt brug af det. Jeg har altid været skeptisk overfor personlighedsanalyser, men netop den DISC- analyse, som jeg blev præsenteret for, viste sig at være et fremragende afsæt for mit videre forløb. Jeg er derfor blev mere opmærksom på min adfærd, og har fået en større tiltro til og konkretiseret mine resurser og kompetencer.

Michael er nemlig fantastisk god til at holde en fast og man kan mærke, at han brænder for at hjælpe en. Han har den særlige evne, der gør, at jeg har følt mig set og derfor også hver gang er gået beriget fra vores møder. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Michael, hvis man ønsker at få hjælp og sparring. Han går tæt på, men det er altid på en yderst sober måde, med en meget professionel tilgang og altid med dig i centrum.

Niels Peter Johansen


“Hej Claus, (Jobcenter Hørsholm)

Jeg er nået til vejs ende i forhold til jobvejledning som Jobcenteret tilbød mig.

Det har for mit vedkommende været et yderst tilfredsstillende forløb med Konkret og Michael Roloff.

Vi har været igennem mange ting såsom kompetenceudvikling, personanalyse, adfærdspsykologi, kommunikation, indspark til CV skrivning og meget andet.

Det har på alle måder været vedkommende og relevant. Michael er dygtig til at tage udgangspunkt i den enkeltes situation og arbejde ud fra det.

Tak fordi jeg fik dette forløb tilbudt.”

Konkret yder en kompetent og målrettet sparring der understøtter og udvikler kompetencer og koncepter. Michael Roloff er altid velforberedt og tager din business seriøs.

Kan varmt anbefale at tage fat i Konkret.

Susanne Mariegaard


Jeg blev i forbindelse med min ledighed i Hørsholm Kommune sat i forbindelse med Michael fra Conkret. Det blev et forløb, jeg aldrig vil fortryde.

Som forholdsvis nyuddannet uden konkret relevant erhvervserfaring fandt jeg det svært at finde op og ned i, hvad jeg specifikt havde af kompetencer og hvad jeg kunne tilbyde en arbejdsgiver. Michael, med Conkrets omfattende repertoire af lige dele erfaring og skriftligt materiale, sammensatte et forløb for mig bestående af fire fysiske møder med hver sin agenda, hvor alt hvad jeg havde lavet, lært, tilegnet mig af kunnen og kompetencer blev blotlagt fuldstændigt og stykket sammen til et komplet og konkret resultat, der på alle leder og kanter tydeliggjorde, hvori mine kompetencer lå, og hvad jeg kunne. Både på det faglige og personlige plan.

De intense møder og det omfattende materiale kombineret med Michaels varme, personlige og illustrerende tale fjernede al tvivl, jeg havde omkring mig selv og min evne til at bidrage til arbejdsmarkedet, tydeliggjorde komplet mine kompetencer, gav mig al information om det gode CV og den gode ansøgning, gav mig konkrete eksempler på retninger og stillinger og både motiverede og inspirerede mig til at gå til jobsøgning på en helt ny måde og med et ganske andet mind set.

Jeg kan på det varmeste anbefale Michael og Conkret til alle, der har brug for et konkret, personligt, udspecificeret og anvendeligt skub i retning af job og/eller kompetenceafklaring. Det har på alle måder været en gave for mig, og jeg er dybt taknemmelig.

Kristian Raundahl Axelsen


Efter at have sygemeldt mig efter en periode med stress, var det ikke med meget håb, jeg gik ind til første møde med Michael. Derfor var det også til min egen store overraskelse, at jeg allerede efter første møde med Michael gik derfra med håb og optimisme om, at det nok skulle lade sig gøre at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Efter fire møder med Michael føler jeg nu, at jeg er kommet i besiddelse af gode, nyttige redskaber, og det er med dem i hånden, at jeg nu er overbevidst om, at der er et job derude for mig.

Jeg glæder mig allerede til at skrive de første ansøgninger!

Søren Lund


Det er fantastisk udbytterigt at have Michael Roloff som coach. Han er en fænomenal menneskekender. Hans rådgivning er personlig og konkret. Hans rådgivning og værktøjer er så utrolig brugbare. Man forlader møderene fyldt af energi og en fast tro på, at det skal lykkes!

Tak for hjælpen,

Thomas Ph.


Efter en periode med stress har jeg fået mange nye indsigter og aha-oplevelser samt ikke mindst et kærligt spark til at genvinde troen på, at der venter nye muligheder derude. Kan på det varmeste anbefale Conkret som sparringspartner ved jobsøgning!

Helle H.


Hej Mette,

Jeg vil gerne takke dig og selvfølgelig kommunen for, at du gav mig mulighed for at få et professionelt coaching-forløb med Michael Roloff.

Der er jo ingen tvivl om, jeg er og har været fustreret over snart 10-12 måneder uden arbejde, og der var derfor rigtig godt at få talt og vendt tingene med Roloff.

Forløbet med Roloff har fra starten været meget professionelt, seriøst og hyggeligt, og Roloff og jeg brugte mange timer sammen. Alt ialt har forløbet været særdeles gavnligt for mig.

Det var såmændt ikke fordi, vi fandt, at jeg har nye ‘evne’ (ifm. DISC-profilen), men overordnet set er jeg – på den positive side – blevet ‘bekræftet’ i min fustrationstanker, og om at dér hvor jeg selv har set mig, er i den rigtige retning, og dét er i den grad med til at styke mig i den fremtidige jobsøgning.

Vi/jeg brugte også en del tid på en nyt, revideret C.V., der er langt mere profilerende, præcist og personbeskrivende, end dét, jeg selv brugte. Det er blevet meget bedre.

Sidst et tak til Michael Roloff for at bruge de mange timer, det nu engang blev til, og for en meget positiv oplevelse.

Vi ses,

Michael B. Sørvin


Mit forløb med Conkret har været en øjenåbner I forhold min karriere. Sommetider er det svært at kende sig selv men Conkret har været meget professionelle og nærværende. Oftest tidligere coachforløb jeg har prøvet glemmer mennesket/personen men fokuserer meget på forskellige test og læse materiale. Conkret har fokuseret fra start til slut på de personlige behov og kommet med konstruktive tips. De har også været fleksible når der har været et akut behov uden for aftalen. Jeg kan varmest anbefale at bruge dem.

Teodor G.


Kære Michael

Tusind tak for dit din hjælp og sparring.

Mit forløb med dig har givet mig et stort løft i den professionelle retning. Med din personlige erfaring og livlige væsen, har du været med til at hæve mit
professionelle niveau adfærdsmæssigt, kommunikationsmæssigt og i det hele taget givet min selvtillid et godt spark bag i.

Der har i forløbet været.

 • Godt sammenhæng mellem teori og praktiske eksempler
 • Dejlig levende formidling, med konkrete værktøjer, som jeg har kunne omsætte
  til brug i min professionelle virke og i min daglig dag.
 • God sparring med en der kommer fra den virkelige verden.
 • Dejlig fremtoning, kropssprog og yderst behagelig

Med dig og Conkret i ryggen, føler man at man kan klare hele forretningsverden og dens udfordringer.

Dette har medført at jeg her pr. 1. maj 2019 har fået et nyt og spændende job, hvor jeg kan få lov til at prøve mig selv og mine kompetencer af.

Mange tak for denne gang, det er helt sikkert at jeg vil bruge dig igen.

Et yderst kærlig og professionelt tak herfra.

Christian Wienecke


Mit møde med Conkret og Michael Roloff (MR) har været professionelt og samtidigt personligt. Jeg har følt mig set, hørt, respekteret og anerkendt gennem hele forløbet. MR oplever jeg som en engageret, fleksibel, fagligt vidende, aktiv, dynamisk, opmuntrende, empatisk, lyttende og tillidsvækkende coach.

Professionelt har jeg fået en række værktøjer til at præsentere mig selv og mine kompetencer for fremtidige arbejdsgivere. DISC-profilen viste mig vejen ”hjem” til mig selv igen efter i en længere periode at have været drevet for meget dels af egne urealistisk høje ambitioner og dels af andres forventninger til mig, der strittede i flere retninger. Jeg oplever at have genopdaget nærværet og engagementet, herunder de arbejdsmæssige ambitioner på et niveau der er tilpasset min personlighed og min kapacitet.

Jeg vil straks gå i gang med at finpudse mit CV efter MR´s inspirationer, der giver god mening for mig. Senere skal jeg mødes med MR igen for at lave ansøgninger, der forventeligt bliver spot on. Jeg er taknemlig for muligheden for, at jeg kan vende tilbage om yderligere sparring og giver hermed MR min bedste anbefaling.

Annette, Hørsholm


Kære Michael Roloff, CONKRET

Du er en alletiders coach. Med dit nærvær og viden guider du gelinde én igennem de snørklede stier i jobjunglen. Din taske er fuld af værktøjer, erfaring og gode råd, der virker og får du én til at se egne kompetencer, svagheder og styrker i et nyt lys.

Du er en mand af format men ved også hvad det vil sige at være jobsøgende og derfor er du let at relatere til. Du får hermed mine varmeste anbefalinger.

Jeg har nu fået nyt job igen som fastansat i drømmejobbet, efter først at have fået ansættelse i et vikariat, som jeg har været glad for og som også var et godt job (dog kun som vikar) – begge gange med din hjælp som coach og rådgiver.

Med venlig hilsen

Charlotte Breinholt, arkitekt i drømmejobbet


” I forbindelse med mit ønske om brancheskifte og derved afklaring af kompetencer har Michael været en god sparringspartner. Michael har udfordret mig i forhold til, hvorfor jeg ønskede brancheskifte og hvorledes jeg kunne omsætte mine opnåede kvalifikationer og kompetencer fra tidligere ansættelser og derved opnå beskæftigelse i en anden branche. Hvad jeg skulle lægge vægt på i en ansøgning og hvilke kompetencer samt erfaringer jeg skulle fremhæve ved en jobsamtale.

Michael er lydhør og sporede sig hurtigt ind på, hvor mine udfordringer var i forbindelse med brancheskifte- derved målrettede Michael den sparring han ydede og jeg endte således med at afsluttet mit forløb med at have fået beskæftigelse i en anden branche end min faglige baggrund. Jeg kan på det varmeste anbefale Michael, både som sparringspartner ved brancheskifte, men også ved ny inspiration til jobsøgning generelt.”

Lene, Hørsholm


Allerede under mit første møde med Michael, formåede han at fjerne min skyklapper  og åbnede mine øjne for jobmuligheder som jeg ikke selv havde overvejet.

Efter første møde var jeg fyldt gå på mod og optimisme på at der også ville være et job til mig trods mine udfordringer.

Jeg er nu kommet i job efter 3 sessioner hos Conkret og Michael, og glæder mig til at starte en ny karriere med nys spændende opgaver.

Bettina Søltoft


Kære Michael – Conkret.

Tusinde tak for et meget inspirerende og givtigt forløb her i November måned 2018. Jeg må lige give dig den største ros med på vejen.

Først og fremmest er du utrolig nem at relatere til. Du har præsenteret en masse gode ideer og værktøjer, i ”øjenhøjde”, så det har været brugbart og givet rigtig stor værdi. Du er super velkvalificeret, engageret og struktureret i dit virke, men det bedste er, hvordan du formåede at støtte og bakke op, da jeg havde brug for at vende det hele lidt på hoved og lave om på agendaen.

Fantastisk og konstruktivt forløb, som jeg kun varmt kan anbefale.

Jeg har nu fået et nyt ønske job, som jeg glæder mig til at starte op på i det nye år

Tusinde, tusinde tak til dig Michael.

Anne Pforr-Weiss


Engagement, indlevelse, ærlighed, tillid, professionel og rigtigt meget viden. Det er ord som indkapsler Michael Roloff og et forløb hos Conkret. Da jeg kom til Michael var jeg begyndt at tvivle på om jeg ville kunne lande et job igen, som passede til mig. Michael har en tilgang som kræver at du er til stede, kan holde koncentrationen og vil udfordres. Han tager sig tid (ganske unikt) til at komme til bunds og helt ud til kanten. I løbet af fire gange, oplevede jeg at jeg formåede at blive fokuseret og målrettet. Mit CV blev skarpt, mine ansøgninger blev skarpere, jeg blev klar til samtalen da den kom – og jeg fik jobbet. Som han så beskedent siger, så er det mig der gør alt arbejdet, men jeg vil sige at han tryller lidt i baggrunden.

Vil jeg bruge ham igen – JA – vil jeg anbefale ham til andre? – JA til hver en tid.

Adam Martin


Kære Ena (Jobcenter Hørsholm)

Som du jo nok har set, blev jeg den 22. maj raskmeldt og søger nu job.

Forløbet hos Conkret gav mig troen på, at jeg nok skal komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Michael er en utrolig rar og tillidsvækkende person og er ikke bleg for at fortælle sin egen historie, hvilket fik mig til at slappe af og turde åbne op for min egen situation. Det har været et meget givende forløb, hvor jeg gradvist har fået troen igen på egne kompetencer. Min udfordring har været, at jeg ikke ville tilbage til min gamle branche, men gerne ville give mig i kast med noget andet. Der har Michael været en rigtig god inspirator. Endvidere har jeg fået hjælp til udarbejdelse af såvel ansøgninger samt CV og kan nu igen se, at jeg jo faktisk har mange kompetencer at gøre godt med. Jeg er meget stolt af mit nye CV.

DISC profilen, som jeg indledningsvist fik lavet, har været en øjenåbner for mig. Mange ting er faldet på plads og  jeg ved nu mere om mig selv og andre !

At jeg blev tilbudt forløbet, mens jeg var sygemeldt, har været rigtig godt for mig. Jeg har haft ro til at kunne koncentrere mig om samarbejdet med Michael, idet jeg i den periode ikke skulle søge jobs.

Og det var det rigtige tidspunkt under min sygemelding at jeg fik tilbuddet. Hvis jeg havde fået tilbuddet tidligt i mit forløb, havde stressen haft overtaget og jeg ville ikke have kunnet koncentrere mig.

Så stor tak fra mig.

Jannie Sand


Conkret really works on me!

As a mentee, Micahel generously offer his advices whenever I need, he has

high-senses of responsbilities. Altough I come from different culture,

Michael is always open-minded and accept whom I am as a person. What’s more important,

I have learnt the knowledge that the interviewers will never tell us, that is the

DiSC system and what is the expectations of danish employers towards international

candidates, and how to behaviour approproiately during the job applocations in terms of danish working culture.

I feel my interview performances have been significantly improved

from each sections, and I have already received a job offer after 2 trainings. Compared to

my jobhunting fellows who dare not to ask for a help, I am able to land the new job within much shorter time. And the job is within a new field that I am passionated with.

In general, I don’t speak danish fluently, lack of work experience in Denmark, Michael has helped me to make it also possible for me, I feel lucky to have received Michale’s great helps.

I will highly recommend Conkret to any of my good friends.

And YES I got the new job…

Jin Xu


I forbindelse med min situation som jobsøgende, og den mulighed jeg fik for, igennem et coaching forløb hos Conkret, Michael Roloff, at se helt nye sider af det, at komme i større nærvær med den ellers så svære situation, at skulle søge nye jobmuligheder.

Forløbet har været helt unikt, inspirerende og vejledende hvilket har styrket min motivation samt givet styrke til, at afprøve alle, af mange muligheder, for at komme i betragtning til et nyt job.

Coachingforløbet med Michael Roloff er meget anbefalingsværdigt for andre i samme situation.

Karin Bendix


Hej Claus (Jobcenter Hørsholm) og Michael

Mange tak Claus for din forståelse for min jobsituation og din indsats indtil nu, ikke mindst fordi du bevilgede et forløb med virksomheden Conkret og Michael.

Det er en værdifuld og flot indsats fra din og Hørsholm Kommunes side.

———————————————————————————————————————–

Hej Michael / Conkret

Nærvær, engagement og væsentlighed med professionalisme, ordentlighed og resultat for øje!

Du og Conkret har i et personligt, intenst og målrettet jobvejledningsforløb givet og medvirket til at skabe:

 • Overblik, struktur, form og retning
 • Nye konkrete brugbare teknikker og værktøjer
 • Indblik i personlige og professionelle kompetencer
 • Øget relationskompetencer i forskellig ageren
 • Målrettet refleksion, nye perspektiver og tydelighed
 • Selvtillid, styrke og modet til nyskabelse
 • Prioritering, beslutningskraft og handlen

Godt gået Michael, du og Conkret får mine bedste anbefalinger!

TAK / Jesper


Kære Claus (Jobcenter Hørsholm)

Jeg har skrevet en anbefaling til CONKRET, og dermed til Jobcenter Hørsholms indsatser;

Michael Roloff formår med sin suveræne indlevelse og viden at møde og udfordre mig både menneskeligt og fagligt som en elitetræner – og det til trods for vores meget forskelligartede faglige profiler, branchekendskab og kvalifikationer. Jeg er oppe på tæer, jeg føler mig dybt motiveret af hans indspil, og både ser og mærker stor fremgang og udvikling undervejs i vores 3 måneders samspil. Det er derfor ikke svært for mig at medgive Michael min bedste anbefaling som mentor i jobsøgningsprocesser. (Cand. Soc. HRM, Camilla Newcomb Burgess)

Vil blot sikre mig, at I kender til betydningen af jeres indsatser.  Det har været en på alle måder nødvendig proces for mig at blive mere skarp i mit salg af mig selv, og det har Michael ydet et stort bidrag til.

Jeg er nu i job og arbejder fremad med nye udfordringer

Camilla Newcomb Burgess


Hej Michael og Conkret

Jeg vil bare sige dig rigtig mange gange tak for din hjælp med opsætning af mit CV og min ansøgning. Det har været af absolut afgørende betydning for mig at jeg ændrede disse efter dine anvisninger. Det fik mig til en del samtaler, og selvom det har været frustrerende at blive nr. 2 mange gange, har det givet mig rutine og selvtillid.

Som du allerede ved skrev jeg i december måned en uopfordret ansøgning til Xxxxxxx i Yyyyyyyy og spurgte om jeg skulle hjælpe dem med at sælge deres Xxxxxx løsninger på Sjælland. Det var de interesserede i, og jeg har min første arbejdsdag for Xxxxxxx i dag 2/1 2018.

Steen


Hej Carsten (Jobcenter Hørsholm)

Hermed min oplevelse af forløbet med Michael:

Jeg har haft et meget fint samarbejde med Conkret og Michael Roloff, Michael er en kompetent, ligefrem og behagelig person, som har givet mig god sparring på måden at anskue jobsøgning på, og værktøjer til at skrive ansøgninger og forberede jobsamtale.

Jeg har nu fået job fra januar, og derfor standser vi samarbejdet efter 2 møder ud af 4 umiddelbare planlagte møder omkring jobvejledning

Det har været en stor hjælp. Jeg giver Conkret mine bedste anbefalinger.

Tine Djurhuus


Jeg har haft et meget fint samarbejde med Conkret og Michael Roloff, vi nåede kun 3 møder inden jeg igen var i arbejde, men jeg har helt klart fået noget ud mine samtaler med Michael, vi nåede vidt omkring, og det har været utrolig givtigt, Michael er en utrolig behagelig og kompetent person, som har givet mig mange værktøjer til bland andet jobsamtale og ansøgninger mm. Så herfra en stor anbefaling af Conkret og Michael Roloff’s professionalisme.

Steen Andersen


Jeg har været igennem et forløb med 4 møder med Michael.

Det har været et rigtigt godt forløb, hvor man virkelig mærker hvordan Michael sætter sig ind i præcist min person og hvad der er godt for mig. Rigtig godt.

I tillæg har jeg så fået en masse input og værktøjer til at komme videre.

Michael er på ingen måde nærig med timerne, så det har været lange og udbytterige møder, hvor vi også har kunnet udveksle privat røverhistorier.

Senest har Michael også fulgt op på et par konkrete ansøgninger, så han følger altså stadig med, selvom vores forløb er afsluttet.

Jeg har nu fået et spændende job som jeg glæder mig til at starte på

Bedste anbefalinger her fra.

Torben Koed


Hej Mette (Jobcenter Hørsholm)

Jeg har nu haft min 4 session med Michael fra Conkret.

Som opfølgning vil jeg gerne sende min absolut bedste anbefaling til Michael, jeg har fået meget ud af forløbet og er blevet klædt godt på til at møde de udfordringer der måtte være på dagens jobmarked,

Michael er professionel og engageret til hver detalje og det har givet mig en indsigt og tro på at jeg nok skal få det job jeg ønsker i nær fremtid!

Tina Andersen


“Conkret generelt og Michael Roloff i særdeleshed, er en kompetent og vedkommende spiller på området. De formår at samle viden og kompetencer og bringe det videre fra dialogplanet til praktiske resultater. Med deres model er der proportionalt udbytte – eller sagt med andre ord: du får så meget ud af det som du selv putter i.

De har mine varmeste anbefalinger og står for mig som et sjældent kompetent fyrtårn i et hav af mere ustrukturerede og luftige tilbud.”

Nick Bang Ohlsson


“Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i et jobvejledningsforløb hos Michael Roloff fra Conkret ApS. Forløbet med samtaler og coaching 1 til 1 var yderst udbytterigt og gav mig gode værktøjer til både afklaring af egne ønsker og muligheder samt praktiske værktøjer til jobsøgning. Michael Roloff tog udgangspunkt i mine ønsker og kvalifikationer og tilrettelagde et skræddersyet forløb, der var præget af omhyggelighed og frem for alt god tid til at diskuterer alle relevante emner.

Jeg har nu fået et spændende og udfordrende nyt job, som jeg ser frem til at udføre.

På baggrund af dette kan jeg varmt anbefale Conkret ApS som en seriøs sparringspartner.”

Niels Henrik Mynster


Hej Mette (Jobcenter Hørsholm)

Som du måske har hørt, starter jeg nyt job her den 1 Oktober hos Xxxxxxxxx A/S ude i Brøndby.

En væsentlig medvirkende forudsætning til at jeg landede jobbet, var sparringen jeg modtog fra Michael Roloff fra Conkret. Jeg har forfattet et kort feedback/testimonial på Michaels inout, som jeg mener er relevant for kommunen at tage i betragtning ift fremtidig resscource alokering for jobsøgere.

 • Nedenstående testimonial findes også i en tidligere opdatering fra 2017-08-17 længere nede på siden

Har netop været igennem 4 møder med Michael Roloff fra conkret. Møderne har spændt vidt, fra initiel introduction og forklarende metodik, over dISC test, træning i skrivning af CV samt Jobansøgning samt diverse jobsøgningsmetodikker, coaching samt sparring. Michael har favnet utroligt bredt i sit arbejde, og hans kompetencer indenfor feltet er tydelige. Det er især værd at nævne hans ildhu for at få en til at levere bedst muligt samt enestående fleksibilitet i forhold til kommunikation.

Da dette forløb har været så kort og intensivt, har information loaded ligeledes været af overnormal niveau. Det har for mig været vigtigt at filtrere i den mangfoldige ”palette” af jobsøgnings optimerende tiltag som Michael har forelagt mig. Da først dette var gjort, fik jeg umådeligt meget god input med mig.

Michael er en utrolig behagelig og kompetent jobcoach, som oprigtig interesserer sig for at forstå de dilemmaer man står i som jobsøgende. Jeg vil ikke tøve med at benytte mig af Michaels kompetencer fremover, og kan varmt anbefale andre i den samme situation at gøre det samme.

Jacob Rudbeck


Kære Claus, (Jobcenter Hørsholm)

Det er mig en glæde at kunne informere dig at jeg netop har underskrevet en ansættelseskontrakt med XXXXX med virkning fra 2. oktober 2017.

Ved samme lejlighed vil jeg gerne bekræfte og understrege den positive og udbytterig dialog/proces jeg har haft med Michael Roloff/CONCRET, det er et yderst værdifuldt tiltag og meget anbefalingsværdigt.

Tak for støtten i den udfordrende tid.

Thomas Friis


Kære Mette, (Jobcenter Hørsholm) 

Jeg vil gerne takke for at have fået et forløb hos Conkret med Michael Roloff.

Med hans hjælp har jeg fået klarlagt hvilke kompetencer der gør mig særlig attraktiv for en jobgiver, hvordan jeg kommunikerer disse mest effektivt gennem jobansøgning og mit CV samt hvad man skal sige/gøre og hvad man ikke skal sige/gøre under en jobsamtale. Jeg er blevet markant bedre til at skrive jobansøgninger målrettet til et jobopslag, men også bedre til de umotiverede ansøgninger, og har en konkret plan for hvilke relevante spørgsmål jeg skal stille når jeg ringer til kontaktpersoner for at høre mere om et job. Jeg kunne godt have brugt dette forløb tidligere i min ledighedsperiode, da jeg er sikker på at kunne få et job nu.

— Jeg har nu kort tid efter vores forløb standsede fået et godt og udfordrende job, som jeg er meget glad for

Laetitia Stefania Grieco


”Jeg har fornylig været igennem et coaching forløb hos Conkret – som jeg kun kan anbefale andre.

Det har været fire intense og energifyldte sparringsmøder med Michael Roloff, som har givet mig stof til eftertanke i min videre proces omkring afklaring af karriereskifte og nye jobmuligheder.

Michael er yderst engageret og trækker på en stor erfaring fra sit arbejdsliv såvel som sit private liv, hvilket gør ham meget inspirerende, motiverende og kompetent som coach og sparringspartner.

Tina Weinreich


“Jeg er i den seneste måned blevet coachet af Conkret omkring min situation som jobsøgende.

En pakke som har været meget professionel fra start til slut – procesen er med en 360 graders vinkel, så man er meget bedre klædt på til at fortsætte jagten efter den nye udfordring.

Med en Disc profil som udgangspunkt i vores samarbejde og en masse udfordrende spørgsmål og input, begyndte jeg at forstå hvor min jobsøgning kunne forstærkes.

Conkrets hjælp omkring ansøgningsdelen har været fantastisk og viser at omhyggelighed samt god forberedelse giver de bedste resultater på kort og lang bane.

Jeg vil gerne fremhæve den menneskelige side af processen, hvor Michael forstår ens situation og tager sig tid til at lytte til en udfordringer, samt kommer med store eller så Input undevejrs.

Jeg kan kun håbe at mange andre får denne mulighed, at få tilbudt de coaching ydelser som Conkret tilbyder.

Det har med sikkerhed gjort en stor forskel for mig og der kommer forhåbentlig et positivt resultat ud af det meget snart.”

Michael Hasager Laursen


“Har netop været igennem 4 møder med Jobvejledning med Conkret. Møderne har spændt vidt, fra initiel introduction og forklarende metodik, over dISC test, træning i skrivning af CV samt Jobansøgning samt diverse jobsøgningsmetodikker, coaching samt sparring. Conkret har favnet utrolig bredt i sit arbejde, og Konsulentens kompetencer indenfor feltet er tydelige. Det er især værd at nævne ildhu for at få en til at levere bedst muligt samt enestående fleksibilitet i forhold til kommunikation.

Da dette forløb har været kort og intensivt, har informations loaded ligeledes været af overnormal niveau. Det har for mig været vigtigt at filtrere i den mangfoldige ”palette” af jobsøgnings optimerende tiltag som Conkret har forelagt mig. Da først dette var gjort, fik jeg umådeligt meget god input med mig.

Michael er en utrolig behagelig og kompetent jobcoach, som oprigtig interesserer sig for at forstå de dilemmaer man står i som jobsøgende. Jeg vil ikke tøve med at benytte mig af Conkrets kompetencer fremover, og kan varmt anbefale andre i den samme situation at gøre det samme.”

Jacob Rudbeck


“Jeg fik tilbudt coaching og jobvejledning og har nu været gennem et forløb med 4 møder.

Ved 1 møde præsenterede jeg mig selv, Michael præsenterede Conkret og sig selv. Vi fik en god dialog omkring karriere, familie, mit liv ud fra et menneskeligt synspunkt. Mine valg og beslutninger taget i mit professionelle arbejdsliv. Hvor ser jeg mine største muligheder. Vi kom også ind på min personlige adfærdsprofil. Jeg var i gang med jobansøgninger og fik hjælp, input til min CV skrivning og jobansøgninger.

Ved 2 møde fulgte vi op på mine ansøgninger og drøftede mulige jobmuligheder herunder udvidelse af brancher og segmenter. Vi fik tilpasset coaching forløbet. Vi arbejdede videre med CV samt ansøgning, Jeg fik dybere indsigt i hvordan man skriver en interesseskabende ansøgning og fik opbygget forståelse for, og indsigt i de mekanismer, der er afgørende for at udarbejde et godt CV der vækker interesse for mig og det jeg kan. Vi aftalte, at jeg inden 3 møde skulle gennemgå et test som ville udmønte sig i en profilanalyse.

Ved 3. møde blev jeg præsenteret for min DISC workplace profil analyse. Det var en meget detaljeret profil analyse, som helt sikkert vil være værdifuld. Rapporten har givet mig en række oplysninger om mine prioriteter og præferencer på arbejdspladsen samt hvordan jeg kan samarbejde med kollegaer, der har andre prioriteter og præferencer end jeg. Jeg har fået en bedre forståelse af mig selv, hvilket vil hjælpe i relation til kommende ansøgninger.

Ved 4. møde fulgte vi op på mine ansøgninger og gennemgik fremtidige actions. Michael præsenterede:

 1. Uopfordrede ansøgninger (Hvad skal man være opmærksom på).
 2. Elevatortalen (Hvordan opsummerer jeg mine kompetancer og værdi på 30 sec.).
 3. Forberedelse af spørgsmål til kommende arbejdsgiver.
 4. Mødebooking (Hvad siger man, Forberedelse).
 5. Præsentationsteknik.

Jeg vil gerne rose Conkret for seriøs og professionel adfærd. Det er helt sikkert at jeg med den strukturerede måde at arbejde på vil opnå tydelige resultater. Jeg vil få et mere tydeligt og informativt CV. Mine ansøgninger vil være målrettede og vise selvtillid og styrke. Jeg har fået mere tryghed og sikkerhed i min tilgang til de udfordringer jeg kommer ud for.”

Lars Haag


”Jeg har deltaget i et forløb med Conkret omkring jobsøgning. Forløbet har været meget inspirerende og udbytterigt. Conkrets input og sparring lige fra basic formulering af egne færdigheder og ønsker til fremtidig branche og jobtype og hen til den egentlige teknik i jobsøgningen, har været uvurderlig. Vores møder foregik med ca. 14 dages mellemrum og var meget intense. I perioden mellem møderne var der tid til at bearbejde og forberedelse til næste møde. Med mit udbytte af forløbet, føler jeg mig godt rustet og er overbevist om, at det vil bidrage til den næste ansættelse jeg får.”

Jens Skov Carlsen


“Conkret tager i sin vejledning, udgangspunkt i den enkelte person, og dennes ønsker om fremtidige karriereveje.

Indledende møde med Conkret tager udgangspunkt i en række skriftlige spørgsmål. Metodikken betyder, at man automatisk kommer til at reflektere over, hvad betyder noget for ens fremtidige arbejdsliv? Og hvilke kompetencer skal sættes i spil? En øvelse som jeg har haft stor glæde af at gennemføre.

Conkrets evne til at støtte i processen gennem sparring og gennemførelse af personprofil har været til stor hjælp samt givet en ekstra dimension til personlig indsigt, alt sammen elementer som er væsentlige i ansøgningsprocessen.

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne fremhæve Michaels evne til at føre mennesker sammen, som han har været i kontakt med, med det formål at skabe et netværk – det er en fantastisk ide, som er anderledes.”

Steen Lunde


“Jeg har haft stor nytte af mit forløb med Conkret igennem en rekrutteringsprocess fra start til kontraktunderskrivning. Conkret har coachet og udfordret mig i mine tankeprocesser i forløbet, og Michael var altid til rådighed, når jeg havde brug for et extra råd. Der har været en fornøjelse”

Lynn


“If anyone who is jobless and require professional help, Conkret is the company you should contact. Conkret lightened me in many ways to write a good cover letter and CV.

Went thru 4 intensive session with them, and it gives me a very positive approach.

Good Luck!!!”

Joyce See Mogensen


” Conkret har gjort det igen:

– skubbet til mig og mine grænser, så jeg tog mig sammen og kom afsted…

– har inspireret og guidet mig imod mit mål

– udstyret mig med værktøjer, så fundamentet kunne graves og huset bygges 

– set muligheder, hvor andre så begrænsninger 

Conkret arbejder vedholdende og dedikeret med sine kunder. Du får ikke lov at slippe, uden et job, som du selv har fundet, undersøgt virksomheden, skrevet og talt med, for til sidst at sparke døren ind hos, og fortælle dem, hvor skabet skal stå! 

Conkrets metode er atypisk men virkningsfuld og effektiv. Du får hvad du kommer for. Et drømmejob.”

Jens Julsø


’’Forløbet hos Conkret startede med et opstartsmøde på cirka 3 timer, hvor vi skulle lære hinanden at kende. Vi fortalte begge om vores karriereforløb.

Efter et par møder udfyldte jeg en DISC profilanalyse. Resultatet var ret overvældende for mig. Ikke at jeg ikke vidste hvilke sider jeg indeholder, men jeg har altid haft fokus på de bløde værdier. F.eks. har jeg søgt job som administrativ medarbejder i hos flere NGO’er.

DISC profilanalysen lægger vægt på hvordan man er i arbejdsmæssige sammenhænge. De andre analyser jeg tidligere har taget lægger vægt på hvem man er – generelt.

Der er en stor forskel for mig. F.eks. blandt kollegaer er det vigtig for mig, at vi arbejder – ikke så meget føleri… Privat er følelser noget af det vigtigste, blandet andet er det en gennemgående værdi for mig, at jeg får andre til at føle sig godt tilpas samt at hjælpe mennesker, der har brug for det.

Så det blev ret klart for mig, hvorfor jeg har været så frustreret på mine tidligere arbejdsforhold. Der er en forskel på hvordan jeg generelt ser mig selv og hvordan jeg fungerer bedst i en arbejdssituation. Det har ikke været nemt at have titel som sekretær, når man både er passioneret og udviklings- og resultatorienteret.

Michael og jeg har brugt 2-3 timer på at tale om hvordan man kommer videre derfra. Det har nok været det bedste ved forløbet. Jeg fik klarhed, så jeg kan komme videre.’’

Christina Sparre Andersen


“Jeg kan varmt anbefale Conkret til sparring i relation til jobsøgning.

Michael bringer sit gode humør og sin konstruktive tilgang med til møderne, og kan også godt selv lide at blive udfordret undervejs af kandidaten.”

Christina Lysholt


“1.000 tak for et fremragende forløb over de sidste 4 uger. Jeg har hver gang vi har haft møde, taget ‘noget med mig hjem’…! Jeg kan varmt anbefale Conkret og ønsker alt vel fremover!”

Allan Ejsted Isaksson


“Firstly I want to thank you for all your support with my job search efforts and development here to.

During the last two months, I have been through Conkrets job training program and want to convey how I feel about my job training development under this guidance. Even though Michael and I did not always agree, I still stand by what I said at the beginning of this year: “Where was Conkret two years ago? I could have used Conkret from the very beginning.” I greatly appreciate having been provided with Conkret’s one-on-one job search guidance.

During our 6 meetings, Conkret has guided me through intensive, goal oriented processes to help me build a stronger foundation to my job search efforts.

Helping me develop and understand all aspects of today’s job market and job search requirements/demands.  The outcome of this intensive training has provided me with:

 • A positive, realistic outlook towards current job market demands and confirmation on numerous contributions I can provide my future employer by knowing my strong and weak points.  Having a sparring partner to review what I have done in my past job search efforts, to confirm what I could still use and to provide me with proven ways on how I can change things to continue moving forward in the right direction, has been a very important part of my development. Conkret worked very closely with me in getting me to see things from the employer’s point of view instead of from a personal point of view.
 • Personalized DISC profile with concrete feedback that can be utilized for result oriented application letters, network meetings and interviews.  Thus making it easier for me to quickly communicate both the potential employers’ job requirements and my personal job capabilities so they know and feel that I can provide “value for money”, and that I am absolutely the right candidate for the “job”.
 • Modern, informative CV with noted results for each position. Which helps keep things simple and to the point for quick referencing. I can confidently contact agencies, head hunters etc. and “walk the talk” from start to finish.
 • Job interviewing technics and follow-up process sparring.  Conkret provided me, not only with a taped personal interview but an interview feedback form which I can personally complete prior to each job interview. By completing and using this technique for every interview, I can make sure the interviewer know that I have researched their company, needs and can reconfirm after my interview what I can bring to their company, their team and into the job.  Looking at myself from the employer’s chair via a “live” taping brings a smile and shaking of my head.  Yet… also makes me “see” what I need to be aware of and how I can become the best candidate in all my interviews/meetings.  I am even more aware now of information or queries potential employers and myself can provide/ask during the interviewing process which can get me the right job.
 • Persistent and professional verbal and written communication in all job search efforts. Confirmation and self-assurance to keep making calls to set-up network meetings, receive input to job apps and to follow-up on all jobs. It takes time and energy, but I know it will result in my getting a job this year!
 • Relevant job search material to review and refer to. I have now compiled a big binder with all the material received during our meetings which I utilize every day. It has become an integral part of my job search efforts and is right at hand besides my computer.

I have been a major “work in progress” for you! :O) Given that you normally only take a month with each candidate. We have definitely made positive progress all the way around. I will continue to build on all of the above points, and will contact you whenever I need your kind assistance, and will keep you posted on my progress in the next few months.

I thank you again for giving me the “light at the end of the job search tunnel.”

Mary Ann Casillas Thorn – Jakobsen


“Tusind tak for muligheden for at arbejde sammen med Conkret. Det har virkelig været en “game changer” for mig ift. min jobsøgning. Det at få mulighed for lige at vende tingene 360 grader med en yderst kompetent person, fik mig op af starthullerne og fik mig til at se tingene fra en anden vinkel, både ift. hvordan jeg præsentere mig selv i en ansøgning, mit CV og hvordan jeg forbereder mig til et samtale forløb. Ligeledes har sparringen været fænomenal og som jeg sagde, hvis jeg kunne klone Michael og have ham med i lommen hver dag, så ville jeg være en heldig person. Det har bare været fantastisk (og meget bedre end et aktiverings forløb i en børnehave 😉 ). Så endnu engang tusind tak.”

Malene Molin Harrsen


“Jeg har haft sidste møde med Conkret i mandags. Jeg vil gerne give dem et par ord med på vejen og jeg skal prøve at gøre det kort 😉

Jeg har været glad for mit sparringsforløb med Conkret. Michael har en erfaring og et netværk, som gør ham interessant at udveksle ideer med og lade sig inspirere af hans råd. Derudover virker han oprigtigt engageret, hvilket har været motiverende i en periode hvor det ikke altid er nemt at holde gejsten.”

Jesper Nielsen


“Jeg har nu haft det sidste møde med Conkret.

Idet jeg synes det har været en oplevelse baseret i absolut kvalitet, tænkte jeg at det ville være på sin plads med lidt feedback.

Først vil jeg gerne sige tak til jer.

Tak for at I i det hele taget anså mig som værende egnet til at kunne deltage i den process som Conkret har sat igang.

Det er jeg meget taknemmelig for. Det er naturligvis en process der kræver lidt vaneændring og en ny måde at tænke på, som på kort sigt giver mig langt større mulighed for i det mindste at komme til samtale, og på længere sigt et job.

Og nu til sagen:

Jeg synes at Michael er et fantastisk eksempel på hvordan man kan lære noget nyt. Han går helhjertet ind i opgaven. Det virker som om at han tager det som en personlig udfordring at kunne bidrage til at kunne forbedre deltagers situation.

Jeg tror han føler et menneskeligt ansvar for at hans kunde, i dette tilfælde mig, får en større succes med sin jobsøgning.

Jeg vil gå så langt som at påstå at Conkret har så mange værktøjer at benytte sig af, som gør at de kan hjælpe enhver. Dog med den forudsætning at man har et reelt ønske at forbedre sig selv eller sin jobansøgning.

Ikke nok med at der i dette forløb primært, har været fokus på hvordan man udformer en ansøgning eller hvordan man bedst manøvrerer til en jobsamtale, så vil det også give deltager mulighed for efterfølgende at kunne benytte sig af et langt bedre overblik. Et overblik, hvis man ellers lytter til – og bruger al den viden Conkret deler med deltager, der giver en langt bedre forståelse for den inter-menneskelige relation der ultimativt er afgørende for resultatet af den korte interaktion en jobsøgning i grunden jo er.

Desuden kan man jo fortsætte med at bruge sin nye viden til også at inkludere i sin hverdag på det nye job, der jo gerne skulle være et ikke så fjernt resultat af en mere målrettet, fokuseret og VIDENDE jobsøgningsprocess.

Conkret har haft en blivende effekt på mig, uanset om min søgen efter et job nu er blevet relativt kortere eller ej.”

Jesper Dahl Hedegaard


“Conkret has been my job searching consultant for one month (four times totally). Generally, I think Conkret is good at it. The way he worked was suitable with my background, Chinese and Ph.d. education. He asked me to find out the Chinese companies in Danmark and the Danish companies in China. Then he contacted them. Although I ended up jobless, but I thought he did the right thing for me. What is why I recommend him.”

Hongwen Li


“Jeg har været yderst tilfreds med ‘Job motivationssamtalerne’ med Conkret.

Det er ikke så ligetil efter mere end 35 års job at lave en ansøgning og blive sporet ind på virksomhedernes krav og forventninger til en ansøgning. Conkret har fra første færd forstået min situation og min manglede ‘føling’ med market efter mere end 20 års fravær fra Danmark. Vi har lavet en helt ny skabelon til en ansøgning, konkretiseret mit CV i et resume, således at begge nu har et format jeg er tilfreds med. Vi har været igennem en ‘afslørende’ personligheds test, som giver et fint indblik i hvem man er, for til sidst at slutte af med et simuleret jobinterview.

Jeg havde ikke på forhånd tænkt at vi nåede så meget indenfor den afsatte tidsramme. Jeg er også meget glad for at Jobcenter Hørsholm gav mig denne mulighed så hurtigt i forløbet.”

Torben Pedersen


“Professional og engageret sparring

Jeg har haft fornøjelsen af et sparringsforløb med Conkret. Conkret har tilført ny energi til processen og har været meget iderig og har fået mig til at anskue problemet med nye øjne. Dette sammen med hans store netværk og evnen til at bruge dette har resulteret i en afklaring af mine muligheder som konsulent og har skaffet mig mange møder med mulige nye arbejdsgivere.

Jeg kan klart anbefale Conkret som professional sparringspartner hvis resultaterne i jobsøgning udebliver.”

Bjarne Elvebakken


“På baggrund af mine erfaringer med et forløb med Conkret, skal jeg hermed give min bedste anbefalinger. Jeg har oplevet et konkret og dermed brugbart forløb og med en meget dedikeret og engageret Michael Roloff”.

Dan Madsen


“I en situation hvor ledighed har banket på døren og man bliver en klient i Hørsholm jobcenter og i sin a-kasse, har det været en kæmpe fornøjelse og opmuntring at kommunen har stillet en coach fra Conkret til rådighed.

Brugbare råd, anbefalinger, coaching er en stor mangelvare i det offentlige system hvor de ansatte bruger alt for meget tid på at opfylde lovens ord og regler, ikke at de skal bebrejdes, sådan er det bare.

Det er her Conkret kommer ind i billedet. Jeg har været så heldig at få stillet Michaels tid, kompetencer og erfaring til rådighed i min jobsøgning. Over en periode på 1 måned, har vi haft vi møder af en varighed på mellem 2 ½ – 4 timer og det har været ekstremt konstruktivt.

Jeg er blevet personlighedtestet, mine ansøgninger er blevet gennemgået minutiøs med efterfølgende anbefalinger om hvad der måske kan gøres bedre, vi har simuleret et jobinterview som blev filmet og vi har afdækket mine kompetencer og mit potentielle søgefelt. Hvert eneste møde jeg har haft med Conkret har været inspirerende og motiverende på en måde som jeg aldrig har oplevet før.

Mine varmeste anbefalinger går i Conkrets retning og til trods for et nu afsluttet forløb, tilbyder Michael at jeg til enhver tid kan kontakte ham for sparring, råd og anbefalinger, skulle jeg have behov.”

Klaus Strandhøj


“Jeg har i fredags afsluttet den ”formelle” møderække med Conkret, som har lovet at stå til rådighed for sparring de næste 3 måneder. Det har været nogle gode møder, og Michael har hjulpet meget med nyttige værktøjer til jobsøgningen. Michael har også været rigtig god til at hjælpe med afklaring af min personlige situation, som jo er platformen for det videre arbejde med at komme i job. Jeg kan varmt anbefale Conkret til andre jobsøgere.”

Jens Landerslev


“Forløbet hos Conkret var en god oplevelse og hjælp.

Med afsæt i mine kompetencer og ønsker blev jeg godt støttet og udfordret. Jeg blev afklaret med nytænkning og fintuning af CV, LinkedIn profil samt ansøgning.

Jeg blev forberedt til jobsamtalen; herunder samtaletræning, ubehagelige spørgsmål, fremtoning og video performance. Rollespillet med en fiktiv jobsamtale optaget på video gav mig mulighed for at “se mig selv tydeligt og klart”. Det kan meget klart anbefales.

Først og fremmest fik jeg kompetent og brugbar sparring. Og så var det et stort plus, at der var en god og uhøjtidelig atmosfære med dialog i øjenhøjde.

Jeg fik kort og godt en god rådgivning, coaching og mentoring til afklaring, nytænkning og udvikling.

Samarbejdet med Conkret har bidraget til, at jeg ifm. jobinterview har opnået et ligeværdigt og respektfuldt niveau for begge parter – Hvor samtalen gennemføres i en professionel og balanceret fordeling mellem tale og lytte. Jeg afventer nu svar på en konkret stilling, hvor jeg er blandt de absolut sidste kandidater.”

Søren Bech Petersen


“I had the pleasure having Conkret as a mentor.

With Conkret you feel the support immediately as if the challenge is theirs and not yours. Conkret gives not only full support and guidance for what you ask for, but give you a 360 degree view of the situation and prepare you for the expected and unexpected.

All the help, support and feedback is given in an honest and supportive tone, that give you the need boost for your next challenge.

I can only give my warmest recommendation for Conkret.”

Rami Zhebawi


“Update: Nu har jeg fået job!!!

Det er helt fantastisk efter over et år uden job.

Jeg har nu fået fast job, som matcher mit ønske indenfor min uddannelse og dette er sket kun 19 dage efter jeg startede mit jobvejledningsforløb hos Conkret.

Jeg kan derfor kun anbefale at benytte Conkret, hvis du mangler energi, motivation eller inspiration til, hvordan du får et job.

Conkret benytter en kombination af konkrete værktøjer, udfordrende spørgsmål og aktiv lytning til konkret vejledning og anbefalinger ifm. min jobsøgning.”

Jens Peter Heide-Jørgensen

—–

“Ja, nu har jeg været ledig i mere end et år og jeg har flere gange tænkt; hvad nu? Hvad er der galt? Hvad gør jeg forkert? Hvorfor har jeg ikke et job?

Jeg har været på en del kurser og haft mange møder med Jobcenter Hørsholm, som alt sammen er fine tiltag. Men jeg står stadig uden job.

Derfor er jeg super taknemlig for at Jobcenter Hørsholm har bragt Conkret på banen. Det har gjort en forskel. Jeg har fået en hel anden opfattelse af mig selv og min situation. Jeg har først og fremmest fået min selvtillid tilbage og troen på, at jeg kan få mig et godt job i min egen branche. Jeg har fået gejsten tilbage og jeg har en sikker følelse af at jeg på vej ud af “systemet”, som jeg i øvrigt har været enormt glad for… med alt den hjælp fra Jobcenter Hørsholm og a-kassen.

Jeg har haft det rigtig godt på det sidste pga. af det her initiativ fra Jobcenter Hørsholms side med involveringen af Conkret, men i særdeleshed Michael. Han sparker røv, og han har været god til at lytte og finde ud af hvem jeg er, hvad jeg vil og kan, før han satte ind med sine egne tiltag. Og Conkrets tiltag virker, i al fald på mig. Det virker meget professionelt.”

Jens Peter Heide-Jørgensen


” Conkret er konkret til mindste detalje.

Conkret fik meget hurtigt sporet sig ind på mig. Hvad kunne jeg, hvad var mine personlige som faglige styrker, hvad havde jeg af ønsker til et fremtidigt job. Med dette in mente, suppeleret med materiale fra Conkret og en DiSC profil, fik jeg hurtig et konkret indtryk af, hvad kunne jeg, og hvad skulle jeg.

Senere ved indkaldelse til den 1. og 2. samtale var der super “jobsamtalesparring” fra Michael Rolofs side, så jeg var klædt på til de udfordrende og stressende spørgsmål. Et helt kompendium på spørgsmål og svar, samt hvad var bevæggrunden, for netop at stille dette spørgsmål.

Jeg har lært meget i processen og om mig selv. I høj grad også, hvad er det som er vigtigt for at gå videre, og hvordan skal jeg reagere under samtalen. Et lærerigt og konkret forløb som varmt kan anbefales til virksomheder, der tilbyder deres medarbejdere outplacement eller ledige, som er gået i stå, men som gerne vil videre nu.”

Jens Julsø


“Jeg har haft fornøjelsen af at blive vejledt i min jobsøgning af Conkret.

Michael er yderst kompetent og en meget inspirerende person, der på bedste vis har givet mig feedback på ansøgninger, cv samt har været en forrygende sparringspartner inden mine jobsamtaler.

Michael er proaktiv og formår at få det bedste frem i folk – Hvilket har givet mig masser af energi og inspiration til min jobsøgning.

Så hvis du er jobsøgende, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til Conkret, som hjælper dig hurtigt og effektivt videre.

Jeg fik tilbudt job efter få seancer med Conkret.”

Rikke Hedemand


“Conkret yder personlig, professionel og proaktiv assistance i jobsøgningsprocessen. Conkrets vejledning og erfaring skaber værdi og resultater! Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til Conkret for at øge mulighederne for at komme i job – den perfekte sparringspartner.”

Jacob Rudfeld


“Jeg kan nu med glæde bekræfte, at jeg har fået job. Dette er dejligt og jeg tillægger en stor del af dette resultat, det gennemførte samarbejde med Conkret.”

Bjarne Christensen

—–

“Jeg kan klart anbefale Conkret.

Jeg tog kontakt til Conkret, som ringede tilbage meget hurtigt.

Michael følger hele tiden op på hvordan det går og er generelt meget hjælpsom.

Han har hjulpet med CV og ansøgning og er villig til at hjælpe meget.

Jeg vil klart anbefale at man tager kontakt til Conkret, som kan hjælpe med meget væsentlige input. Thumps up til Conkret.

Det skal lige siges at jeg stadig ikke har arbejde, men jeg er sikker på at Conkret har hjulpet mig på vej til at få et snart. Virksomhederne skal bare få øjnene op for at når man som mig er blevet 50, så er man ikke udbrændt eller færdig, men har masser af livs- og joberfaring.”

Bjarne Christesen


“Conkret har været en inspiration for mig og ydet stor hjælp og vejledning. Michael har meget empati, men besidder også konkret viden, som han gerne deler ud af. Jeg har oplevet ham som meget proaktiv og har fungeret perfekt i rollen som coach.”

Michael Vegh


“Jeg har haft et utroligt godt samarbejde med Conkret og Michael, som fremtræder åben og interesseret i det man fortæller, og han har ved gennemgangen af mit CV og mine ansøgninger givet tilpas med hints, og konstruktiv kritik til at jeg nu føler mig meget mere forberedt til når/hvis jeg næste gang kommer i den situation at jeg igen skal ud og søge arbejde. Stor kados til Conkret og Michael for hans venlige gemyt, og kontante måde og arbejde på.

Jeg har virkeligt nydt de få seancer vi nåede at få inden jeg igen blev arbejdsramt. ;o)”

Michael Aggerholm


“I januar 2016 fik jeg brug for inspiration og sparring til min jobsøgning og kontaktede Conkret via Jobindex vejlederordning, og vi mødtes allerede dagen efter d. 7. Januar.

Mine forventninger var høje og allerede på vores første møde oversteg Conkret dem med professionalisme og personlighed. Michael sendte nogle let overskuelige og meget relevante papirer til min forberedelse, og efter 1,5 time gik jeg fra mødet med en klar oplevelse af, at være blevet mødt lige præcis der hvor jeg var, og jeg følte stor tillid.

Næste møde fandt sted hos Conkret i Hørsholm, som bød på kaffe og Belgisk chocolade, og coachede mig på mine drivkræfter med udgangspunkt i en DISC test som ramte spot on. Det er guld værd at vide hvorfor man vil hvad man vil!

Mødet klædte mig godt på til 2′ interview på et job som “Leverance Konsulent” i en mindre og solid IT virksomhed. Selv om jobbet gik til en anden var hele processen meget lærerig, og Michael var rigtig god til telefonisk opfølgning. Han kan virkelig noget med mennesker!

Som forberedelse til et telefoninterview på mit drømmejob forberedte Michael sig til det “prøve interview” som vi gennemførte telefonisk, og på Engelsk. Som forberedelse fik jeg 27 dræber-spørgsmål som det er rigtigt godt at kunne svare på uden tøven, samt 15 “frække” spørgsmål til arbejdsgiveren, så det kunne blive en ligeværdig forventningsafstemning.

Det rigtige interview i februar 2016 gik over al forventning, og jeg skal nu til anden samtale i virksomheden om mit drømmejob!

Uanset hvad det hele ender med, kan jeg med mine 5 års erfaring inden for rekruttering, coaching af ledige, sige at Conkret har leveret en super professionel pakke som faktisk er det bedste jeg har oplevet.

Min personlighed, præferencer, kompetencer, styrker og “svagheder” har været i centrum hele vejen, i et enkelt og ligetil forløb hvor jeg også er blevet udfordret!

Jeg kan varmt anbefale Conkret som jobcoach og forandringsleder til enhver virksomhed og enkeltperson, uanset niveau!”

Jens Aastrup

“Update: Nyt job! – ja, så fik jeg drømmejobbet …

Jeg har fået et rigtig godt og udfordrende job, med gode karrieremuligheder og præcis de udfordringer jeg ønsker, og mit forløb hos Conkret har gjort forskellen.

Vores sessioner har hver gang oversteget mine forventninger, samt givet mig nye vinkler og alternative måder at tænke på. Michael evner at se tingene fra min side og udfordre mine ideer og tanker, så de bliver omsat til handling, med en god plan efterfulgt af systematisk opfølgning.

For at komme godt fra start har jeg benyttet Conkrets til sparring ifm. min nye rolle. Conkret har jeg fået inspiration til, hvordan jeg effektivt kan anvende min viden fra DISC profilen til at styrke mig i de mange nye relationer jeg bygger op, og det er guld værd!

Jeg kan varmt anbefale Conkret til enkeltpersoner og virksomheder, og jeg vil benytte Michael fremadrettet.”

Jens Aastrup