Som annonceret i sidste uge, så er www.conkret.dk nu klar på internettet med mere information omkring Virksomhedsmålinger, Evalueringer af salgsindsatser, Marked- og kundemålinger samt DiSC analyser værktøj.

Vi ønsker i Conkret, at bidrage med inspiration og muligheder. Vi vil med glæde komme og besøge dig for at lytte til dig og besvare spørgsmål samt uddybe dine muligheder ifm. et samarbejde med os.

Vi har tilsammen over 100+ års erfaringer, som vi meget gerne deler og samarbejder med dig omkring. Nogle erfaringer er komplimentere og fælles med forskellige vinkler, andre er individuelle – men et er sikkert… Vi stiller altid med den mest kompetente konsulent eller team og er ydmyge overfor enhver opgave vi bliver involveret i.

Vi er for stolte til at påtage os opgaver, som ligger udenfor vores kompetence områder og som ikke giver de ønskede resultater.  Derfor har vi også allieret os med nogle gode samarbejdspartnere. Alt efter fokus og indsats område, så har vi valgt nogle samarbejdspartnere, fordi vi kender dem og har stor indsigt i deres special viden, så vi med god samvittighed kan anbefale dem.

Som Mærsk McKinney Møller sagde, så er “Rettidig omhu” altafgørende for A.P. Møllers succes. Hos Conkret spørger vi ofte; “Hvad er prisen for at miste Èn nøglemedarbejder – og hvad vil eller kan du gøre for at undgå denne situation?”, hvis det er muligt at forebygge denne situation.

Vi hjælper gerne med at finde frem til de værdifulde fokusområder og løsninger, som kan have stor betydning for dig og din virksomheds fremtid. Dette kræver ofte at vi stiller spørgsmål – også nogle gange de spørgsmål som måske kan føles meget nærgående og udfordrende, måske endda kan de nogle gange kan være grænseoverskridende. Det gør vi ikke fordi vi bare vil være provokerende, men for at få de rigtige og værdifulde informationer, som skal bidrage til at finde de gode resultatgivende løsninger ifm. vores Virksomhedsmåling og efterfølgende unikke opfølgningsmetode.

Vi modtager gerne forslag og ideer til at gøre vores Website endnu bedre og informativ.

Vi ser frem til at høre fra dig